« Philips bouwt internationaal kenniscentrum | Hoofdmenu | 'ICT kost gemiddelde Europese bank € 5.000 per minuut' »

Reacties

Herman Verley

Beste Jo, waarom kom je daar bijna 6 jaar na de feiten mee voor de dag, wou Bodson niet delen in zijn persoonlijke winst met jullie misschien ??? Dat had je toen wel al moeten zien aankomen toen hij vertelde dat je niets meer te zeggen had... (Of heeft hij iets anders gezegd dat we in 2012 te weten komen...)

peter

Ben ik echt de enige die zich bij al die "captains of industry" vragen stelt? Zakkenvullers drijven op hun old-boys netwerk. Je moet hun palmares maar eens bekijken. Een zieltogend bedrijf overhoop halen, halveren, grote speech en maken dat je weg bent voor de grote crash... waar je niks mee te maken had natuurlijk want je was al weg... met het geld :-)... dat je dan prompt naar Zwitserland,... versast. Waarna je samen met je vrij-metselaar-broeder/opus dei/rotary/... ouwe lullen club over de good old times zeurt op een terras in Monaco om 's avonds (ook altijd mooi om zien) je in je bolide ploft met iets blonds (die echt niet op je geld uit is). Kan iemand dit aan Bart De Pauw geven als hint voor een volgende soap?

Sebastien

Ik heb het boek net uitgelezen omdat ik tamelijk nieuwsgierig was hoe dit nu allemaal in elkaar stak. Het enige waarbij ik me grote vragen stel, is het feit dat er blijkbaar door niemand (ik bedoel daarmee: Bodson, Duerden, ja zelfs Belgische overheid, etc...) de moeite gedaan werd om dit bedrijf te redden! Hun visie ivm hun LDC's was gewoon weg subliem. Zo konden we gewoon een pak meer werkgelegenheid creëren hier in België en andere landen. Waarom heeft hier niemand ECHT moeite gedaan?? Ok, er klopten bepaalde dingen niet in de boekhouding, maar mij maak je niet wijs, dat je met zo'n ambitie als Jo en Pol alles puur voor het geld zou doen! Nouja, ik persoonlijk vind het inmens spijtig dat zo'n bedrijf met zo'n mooie toekomst (ook voor België zelf) teneer gegaan is, en voor een appel en een ei verkocht is, WEERAL aan Amerikanen!

Marieke en Lies

Goed boek! Maar waarom niet in een katho bibliotheek beschikbaar?

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.