« Coene werkt dubbel zo hard als Van Nevel | Hoofdmenu | Dient een gsm nog om te bellen? »

Reacties

VH

Het is wetenschappelijk bewezen dat er een omgekeerde relatie bestaat tussen de lengte van de penis en het macho-gehalte van je auto. Een 4x4 is direct 2cm er af, een Hummer.... humm... 10?

peter

niet mee eens; is misschien de enige auto de naam 4x4 waardig en met ballen. niet dat ik er mij een kan kopen (ze zijn nogal duur hé + de nieuwe blinken te veel) maar liever dit dan die andere 4x4-rommel. ter info: ik ben tegen 4x4 - waar heb je die hier nodig? - maar deze vind ik 'schoon' door z'n lelijkheid. en degene die daarmee links gaat vliegen heeft inderdaad problemen

Steph

Juist. Ziehier wat op 21 januari uit mijn klavier vloeide.

humhum

eergisteren zag ik bij toeval een stukje uit Man bijt hond. Ik mag dat programma wel lijden, woestijnvissen wéten hoe je goede televisie maakt. Het stukje ging het autosalon op de Heizel, meer bepaald over de Hummer en hun eigenaars. Hummers zijn op Amerikaanse legerjeeps gebaseerde 4x4 terreinwagens, maar dan supermegasized. Wie daarin gaat zitten voelt zich geloof ik als klein duimpje met zevenmijlslaarzen. Niet die eigenaardige eigenaars echter, zij voelen zich dan boven jan en klein pierke verheven. Wat mij nog meer stoort aan dat soort volk is dat zij die terreinwagens blijkbaar bij voorkeur door de stad laveren. Eén ervan vond dat hij "uit respect" voor de schoonheid van die wagen daar zelfs niet mee in de modder mocht rijden! De debiliteit van die man droop gewoon van zijn gezicht. Ik vraag me af hoe zulke minkukels er in slagen dat bakbeest van 100.000€ te bekostigen.
Dat Groen! zich druk maakt over truckers die per GPS de kortste wegen doorheen de stad onveilig maken, daar kan ik inkomen, maar daar hebben we hier in 't stad voorlopig nog niet teveel last van. (Wie daar wel hinder van ondervindt mag het mij laten weten.) Die oversized fourwheeldrives echter nemen niet één maar twee parkeerplaatsen in beslag, ook de iets minder ruim bemeten modellen van Nissan en Co. En ook voor mijn deur mijnheer! En wanneer je dan je deux-chevautje d'er voor of achter parkeert vermoorden ze je haast wanneer je bij het wurmen hun bumper raakt. C'EST PAS FAIT POUR ! tieren ze dan. En riskeer het niet te beginnen lachen dan of te vragen waarvoor zulk een stootbalk dan wel dienstig moet zijn of je ligt nog sneller op het knekelveld.
Ooit las ik op de flaptekst van een bekend sexuoloog (J. Van Ussel, Intimiteit, 1975) dat mannen met baard, pijp en/of sportwagen achter dergelijke attributen hun frustratie voor hun kleine piemel verstoppen. Nu één en ander uit de mode zijn veronderstel ik zeer wetenschappelijk dat die nieuwe paradepaarden hetzelfde doel dienen. Waar is dat de tijd dat de kleinste GSM het ook nog deed?

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.