Wie zijn wij

Frank Wouters is auteur van 'De Bedrijfsnar' en de meest eigenzinnige marketeer van de Lage Landen.  (www.bedrijfsnar.com)

Hendrik Deckers is oprichter en managing director van Close Partners, waar hij business development diensten levert aan software bedrijven in Europa. Hendrik is voorzitter van het online business netwerk Ecademy in de Benelux. Je vindt zijn blog over online networking en internet marketing op www.hendrikdeckers.com.

Jan Flamend is auteur en management consultant, en zaakvoerder van Valueselling.be. Zijn nieuwste boek heet Value Selling. The solution-oriented approach, en is een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die met klanten werkt.

Luc Van Braekel is ondernemer en ICT-consultant, en gedelegeerd bestuurder van Intersight.  Hij is sinds 10 jaar actief in de internet-sector.  Daarnaast geeft hij regelmatig commentaar op actuele gebeurtenissen en trends via zijn uitstekende weblog:  http://lvb.net

 

Marc Horckmans onderhoudt het weblog 'Managing21': een blik op het heden en de toekomst van de economie. ...

 

Bram Souffreau onderhoudt het weblog Kapingamarangi: 'Stories from around the world...'

Kapingamarangi [       ]
kapingamarangi [stories from 'round the world]

 

Marc Ernst is oprichter, directeur en hoofdredacteur van HRM Net(work) (www.hrm.net), een kennis- en informatieverspreider over en voor personeelsmanagement

 

Roland Duch√Ętelet is Vlaams 'captain of industry' en eigenaar van het webportaal AdValvas.  Zijn nieuwste boek heet "De weg naar meer netto binnenlands geluk".

 

Dirk De Winter  is gelegenheidscolumnist voor Zakelijk Internet

Esther Hazi is gelegenheidcolumniste voor Zakelijk Internet

Frank Ceulemans' alter ego 'Zeveraar' beschrijft op relativerende wijze de brede actualteit, op het weblog 'ZonderZever'.